Lev med mørket – Et opløftende foredrag om angst og depression

I dette foredrag fortæller Dan om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende fører til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.  Dan tager os med helt tilbage til barndommen, hvor de første tegn på en psykisk ubalance melder sig.
Det bliver en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske ikke findes. Hvor stammer angsten fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det nødvendigt at vide?

Det er en personlig historie om mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression. En jungle af psykologer, læger, diagnoser og tonsvis af piller og deres bivirkninger.
Hør hvordan han kom igennem det, og hvordan han lærte at leve med angsten.

For booking:

Cecilie Strandvig
Tlf: 22 55 11 15

booking@microphone.dk

Uddrag fra sindetsdagvejle.dk

Tusind tak for fremmødet til gæsterne ved dette års Sindets Dag Vejle 2020 onsdag den 7. oktober 2020 i Auditoriet i Sundhedshuset Vejle.

Ikke mindst tak til Dan Andersen for hans glimrende foredrag om sin egen livs- & sygehistorie med angst & depression.

Jeg lagde især mærke til, at han havde nogle venner som inviterede ham til brunch en søndag mens Dan havde det allerværst. Det endte med, at de fik ham overtalt til at opsøge Psykiatrisk skadestue.

Det er utroligt dejligt at høre, at andre træder til & hjælper i en svær stund.

Der er ikke to med de samme diagnoser, der har det samme forløb i behandlingen i psykiatrien eller den efterfølgende behandling.

Men Dan viser, at der er håb om at det kan lykkedes.

Foredraget bar selvfølgelig også præg af, at Dan er standupper med grin indimellem for at lette stemningen, og at der er en hverdag & et liv med psykisk sårbarhed efter behandling i psykiatrien.